7. Politica de vanzare online

7.1. Accesul la serviciu

7.1.1. Accesul la serviciu este permis oricarui Membru care poseda sau isi creeaza un Cont.

7.1.2. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Membrul va trebui sa accepte prevederile Documentului.

7.1.3. Floro Florist Club isi rezerva dreptul de a limita accesul clientului la Serviciu si de a sterge Contul acestuia in cazul in care considera ca in baza comportmentului avut de catre Client, accesul si existenta Contului Clientului ar putea prejudicia in vreun fel Floro Florist Club

7.1.4. Fiecare Membru poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Membri/Clienti.

7.1.5. In situatia in care se descopera accese de acest gen, Floro Florist Club isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul Clientului la Continut sau Serviciu.

7.2. Produse si servicii

7.2.1. Floro Florist Club poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Floro Florist Club are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

7.2.2. Floro Florist Club poate limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.

7.2.3. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

7.2.4. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Floro Florist Club, acestea fiind cu titlu de prezentare.

7.3. Comanda online

7.3.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site.

7.3.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document "comanda emisa"

7.3.3. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca Floro Florist Club poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Floro Florist Club, in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.

7.3.4. Floro Florist Club poate denunta unilateral comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

7.3.4.1. datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte

7.3.4.2. activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea Floro Florist Club si/sau partenerilor acestuia

7.3.4.3 realizarea a mai mult de doua livrari consecutive, esuate

7.3.4.4. pentru alte motive obiective.

7.3.5. Clientul poate renunta la o comanda efectuata, atunci cand este contactat conform art. 7.3.3.

7.3.6. Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea Floro Florist Club, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

7.3.7. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate comenzile in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii, lunadu-se in considerare pentru livrare si contact, noile date modificate corespunzator.

7.4. Comanda telefonica

7.4.1. Clientul / Membrul poate efectua comenzi telefonice.

7.5. Contract si finalizare

7.5.1. Floro Florist Club va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sa.

7.5.2. Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a produselor contractate de acesta, de partea Floro Florist Club, devine Contract onorat.

7.6. Transport

7.6.1. Livrarea catre Client a produselor/serviciilor achizitionate, este efectuata in mod gratuit de catre Floro Florist Club.

7.7. Returnarea produselor

7.7.1. Clientul se obliga sa notifice Floro Florist Club, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 5 zile lucratoare de la primirea produselor si/sau serviciilor.

7.7.2. Clientului care a notificat Floro Florist Club conform art 7.7.1, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire sunt in exact aceeasi stare cu momentul primirii produsului.

7.7.3. Floro Florist Club poate sa refuze produsele returnate de catre Clientii sai, daca returul se incadreaza intr-unul din cazurile prevazute in continuare, fara ca acesta din urma sa pretinda daune-interese sau despagubiri:

7.7.3.1. In cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit, exceptie facand situatia prevazuta la art. 7.8.1.4.

7.7.3.2. In cazul in care cererea de returnare pentru oricare din situatiile prevazute in art. 7.7.3 are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste termenul de 5 zile lucratoare prevazut conform art 7.7.2, calculat din ziua lucratoare imediat urmatoare datei contractului onorat.

7.7.3.3. In cazul in care se returneaza un produs avand ca motivatie una dintre situatiile prevazute in art. 7.7.3, iar produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

7.7.4. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului.

7.7.5. Privind dreptul de denunţare a contractului, consumatorul trebuie să ştie că, din momentul în care a primit un produs comandat pe internet, are 14 zile pentru a-l returna, dacă nu este mulţumit de el; nu trebuie să invoce vreun motiv.

Ai intrebari ?

Contacteaza-ne
contact@floro.ro0723 796 612